v f t g m
Copyright 2024 - Gáborján Község Önkormányzata

Magyar Honvédség "Embert a vasra!"

Kiemelt illetménnyel kezdhetik katonai pályájukat a tatai tüzérek

Ismét kiemelt ajánlattal várja a katonának jelentkezőket a Magyar Honvédség. A Lynx után most a PzH2000-es önjáró lövegek leendő kezelőszemélyzete is bruttó 737 ezer forintos illetménnyel kezdheti meg katonai pályáját Tatán.

Az „Embert a vasra!” toborzókampány folytatását november 16-án jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Bakonykútiban, a Magyar Honvédség központi gyakorlóterén, a PzH 2000-es, 150 milliméteres önjáró lövegek éleslövészetén.

A Panzerhaubitze 2000 (PzH) önjáró löveg egy nagy páncélvédettségel rendelkező, támogató fegyverrel felszerelt lánctalpas jármű, napjaink egyik leghatékonyabb tüzérségi eszköze. A Lynxhez hasonlóan a PzH kezeléséhez is a modern haditechnikát értő és kezelni képes fiatalokra van szükség.

Bővebben: Magyar Honvédség "Embert a vasra!"

Jelentkezés Családi Portaprogram-ban való részvételre

FELHÍVÁS
Jelentkezés Családi Portaprogram-ban való részvételre

A Gáborjáni Roma Nemzetiségi Önkormányzat, a Belügyminisztérium (Támogató) megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság (Lebonyolító szerv) által hirdetett 2023. évi „Családi Portaprogram - Szociális földprogram” (CSPP-SZOC-FP-23) pályázatán elnyert támogatásban részesült. A Pályázati felhívás és a Gáborjáni Roma Nemzetiségi Önkormányzat (Kedvezményezett) által jóváhagyott Pályázati adatlap jelen felhívás mellékleteként megtekinthető.

A program megvalósításához várjuk azon gáborjáni családok jelentkezését, akik úgy érzik megfelelnek az alábbi pályázati kiírás szerinti alapfeltételnek és szeretnének élni a lehetőséggel:

„Saját, rendezett tulajdonjogú lakóingatlannal, állandó bejelentett lakcímmel rendelkező azon családok és nyugdíjasok, akik konyhakerti művelésre alkalmas földterület, gazdasági épületek, ólak birtokában vannak és rendelkeznek kisállattartási és konyhakerti művelésre irányuló gyakorlattal, továbbá alaptájékoztatás után együttműködést vállalnak a program végrehajtására.”

Bővebben: Jelentkezés Családi Portaprogram-ban való részvételre

Föld hirdetményeink a Magyarország.hu-n

Az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adás-vételi és a haszonbérleti szerződés hirdetményi úton történő közlésére vonatkozó eljárási szabályokról szóló 474/2013. kormányrendelet alapján a Magyarorszag.hu-n közzétett hirdetményeink.

Felhívjuk figyelmet, hogy a honlapon közzétett tájékoztatók nem minősülnek szerződésközléseknek.

Kapcsolódó dokumentumok:
2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról
474/2013. (XII. 12.) Korm. rendelet az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adás-vételi és a haszonbérleti szerződés hirdetményi úton történő közlésére vonatkozó eljárási szabályokról

Mentés

Mentés